Welkom bij Slagerij Sars

De Historie

De slagerij op het Mgr. Zwijsenplein dateert al vanaf 1896. Het huis en de slagerij werden gebouwd in 1894 door Henricus Princée en was van beroep slager. Dochter Henriëtte trouwde op 19 september 1922 met Gijsbertus (Gijs) Sars en samen begonnen zij het tijdperk van Slagerij Sars. De oudste zoon Lies kwam als knechtje werken in de slagerij. Eind 1944 neemt Lies de slagerij over en heeft dit voortgezet tot 1984.

F07pand

Slagerij Gijs Sars sinds 1984

In december 1984 breekt het tijdperk slagerij Gijs Sars aan. Samen met zijn vrouw Marleen en met de hulp van zijn helaas te vroeg overleden vader Lies heeft hij de zaak uitgebreid tot wat het nu is. Een mooie slagerij met een ambachtelijke uitstraling.

F12_gijmarLIES

Het Heden

Nu anno 2023 en met meer dan 39 jaar ervaring is Slagerij Gijs Sars een begrip in de regio. Gijs blijft het slagersvak een mooi beroep vinden en wil zijn klanten een kwalitatief stukje vlees aanbieden uit ons ruime assortiment. Daarnaast wil hij zich blijven onderscheiden met de producten uit de eigen worstmakerij. Wij verkopen daarom “vlees zoals vlees moet zijn” omdat wij nog een van de weinige zelfslachtende slagers zijn.

Gijs2
pand_gijs_sars

Zelfslachtende Slager

Ook zijn wij trots dat wij nog deel uit mogen maken van de ongeveer 100 overgebleven zelfslachtende slagers in Nederland. Wij selecteren onze runderen zelf van de boeren bij ons uit de buurt en hebben daarom een goede controle over ons vlees. Omdat wij nog zelf slachten en het vlees klaarmaken kunnen wij ook exclusievere producten aanbieden die men niet overal kan krijgen.

F05gijsliesthe

ASSORTIMENT

Hieronder vind u onze folders om ideeën op te doen voor uw feest of evenement. Maar ook kunt u dagelijks bij ons terecht
voor verse producten of een kwalitatief stuk vlees uit ons ruim gesorteerd assortiment.
Bestellingen alleen telefonisch of in de winkel!
Gourmet

Buffet

Barbecue

(Klik op de foto om de folder te openen).

DE WORSTMAKERIJ

Worst maken is een van onze specialiteiten. We hebben altijd een grote keuze uit eigengemaakte worsten en diverse vleeswaren. Al onze producten worden op een ambachtelijke wijze gemaakt van rund- en varkensvlees. We zijn daarvoor ook meerdere malen bekroond. Onze worstmakerij is uitgerust met de meest moderne apparatuur waardoor we het proces van pekelen, roken, koken en drogen volledig onder controle hebben. Ook leveren wij onze producten aan lokale winkels en horecagelegenheden.

vitrine
gerookteham
Rookvlees-Rookkast
rookworst
ham